Microcement til vægge, gulve, badeværelser og bordplader

Vi er eksperter inden for vores felt

Microcement er i løbet af de seneste år blevet et utroligt populært valg, når hjemmets badeværelse, vægge eller gulve skal moderniseres, og det er bestemt ikke uden grund. Der findes et utal af muligheder, når det kommer til microcement, og hos Murerfirmaet Lillelund er vi eksperter inden for området.

Vi tilbyder mange forskellige microcement-løsninger for både private boligejere og erhvervskunder i blandt andet Skive, Thisted og omegn samt på hele Mors, og vi kommer dermed også gerne forbi dig.

Hvad er microcement?

Microcement er især et populært valg på badeværelser, hvilket skyldes, at man med denne løsning slipper for fuger mellem fliserne, som kan være utrolig svære at holde rene. Microcement er et tyndt lag cement, der kan tilføjes på næsten alle slags overflader. Det kan for eksempel være:

  • ​Vægge
  • ​Gulve
  • ​Bordplader
  • ​Baderum
  • ​Trapper
  • ​Møbler.

Fordi microcement er forholdsvist ligetil at påføre eksisterende overflader, så er det et utroligt velegnet materiale at bruge til for eksempel renoveringer. Samtidig er det et materiale, der har en utrolig lang holdbarhed, og det er nemt at gøre overfladen ren blot med vand og sæbe.

En af de helt store fordele ved microcement er desuden, at du kan give dit badeværelse, din væg eller dine gulve et helt unikt udtryk i et råt look, som tiltrækker mange. Lad os stå for renovering af badeværelset hos dig!

Hvad koster microcement?

Hvor meget det koster at få en løsning med microcement afhænger i høj grad af, hvilken løsning det er, som du kunne tænke dig. Ønsker du for eksempel microcement på en enkelt væg i stuen, på en bordplade i køkkenet eller måske i hele badeværelset?

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til skræddersyede priser, og for at få beregnet en pris på din opgave er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Fortæl os om dine ønsker og behov, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og hør mere om fordelene og mulighederne

Du er også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om de mange fordele og ikke mindst muligheder, der er ved microcement. Vi er eksperter inden for vores fag, og vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Benyt vores formular og beskriv kort din opgave. Vi kvitterer med et gratis og uforpligtende tilbud der matcher din opgave.​

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål
eller ​ønsker du at høre nærmere?

Murerfirmaet Lillelund

Elsøvej 179, 7900 Nykøbing M

CVR: 42640999

Kontaktoplysninger

Telefon: 61 35 25 59

Send en e-mail

Murerarbejde udføres med stor ekspertise indenfor microcement og renovering af badeværelser.